Wat zijn Shutters

Shutters, ook wel Amerikaanse shutters genoemd – zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Ooit zijn ze bedacht door de oude Grieken. Ook vandaag de dag bieden shutters u de mooiste manier om te spelen met licht.

Shutters zowel zonwering als raamdecoratie

Shutters worden in verschillende woonruimtes gebruikt als binnenzonwering, maar bovenal voor een sfeervolle uitstraling. Ze geven u privacy, gezelligheid en luxe. Shutters zijn naast zonwering ook mooie raamdecoratie en passen in diverse interieur stijlen.

Klassiek of modern

Onze shutters zijn te verkrijgen in twee soorten stijlen, klassiek en modern. Qua frames heeft u de keuze uit 14 standaard frames welke variëren in breedte en stijl. U heeft de keuze uit frames met dezelfde kleine ronding als de shutter of een strakke variant.

Voordelen van shutters als zonwering en raamdecoratie

- Shutters vormen een sfeervolle blikvanger in huis. Niet zomaar raamdecoratie of zonwering, maar iets bijzonders.
- Shutters zijn duurzaam als raamdecoratie of zonwering en verhogen de waarde van uw woning. In de meeste gevallen kunt u shutters meefinancieren bij het afsluiten van uw hypotheek. U staat dan niet in één keer voor een grote uitgave.
- Shutters zijn als raamdecoratie of zonwering makkelijk schoon te houden. Als u last heeft van allergieën is dat wel zo prettig.
- Met shutters als zonwering kunt u de lichtinval perfect regelen. Helemaal dicht of open, of half geopend zodat het wel lekker licht is in huis, maar u geen last heeft van fel zonlicht bij het lezen, computeren of tv-kijken.
-Shutters bieden naast raamdecoratie en zonwering ook de nodige privacy terwijl er toch licht naar binnen valt door de verstelbare lamellen.
- Shutters zijn niet alleen raamdecoratie, ze werken ook isolerend. Zo houdt u in de winter de warmte binnen, terwijl het zomers lekker koel blijft in huis.